Palad

Tarjouskori

Palad

Tarjouskori
Search

InstagramFacebookYouTubeLinkedinEmail

Uutinen

Rentoa ja innostavaa yhteistyötä Puusepänliike Heikkisen kanssa

15.04.2024

 

 

”Kalusteita valmistaessa omaa ammattitaitoaan pääsee käyttämään monipuolisesti. Yhteistyö Jaanan ja Heikin kanssa on rentoa ja innostavaa. Yhteyttä otetaan puolin ja toisin matalalla kynnyksellä ja pallotellaan ideoita ja ratkaisuvaihtoehtoja yhdessä”, puuseppä Petri Heikkinen kuvailee yhteistyötä Paladin kanssa.


Puusepänliike Heikkinen
valmistaa pehmustamattomat Palad-kalusteet. Heikkisen asiakaskunta koostuu pääasiassa rakennusliikkeistä, ja Heikkinen valmistaa kaikki työt mittatilauksesta. Yhteistyö Paladin kanssa tuo puusepäntyöhön vuorovaikutteisuutta ja vaatii luovuutta.

”Yhteistyön myötä olemme tutustuneet Petriin ihmisenä ja ammattilaisena. Petri on puuseppä jo toisessa polvessa, ja hän on erittäin taitava tekijä. Hänen puusepänliikkeensä sijaitsee kivenheiton päässä omalta studioltamme”, kertovat Paladin suunnittelijat Jaana Partanen & Heikki Lamusuo.

”Projekteja viedään eteenpäin yhdessä Jaanan ja Heikin kanssa. Yhteistyö antaa ammatillisesti paljon ja tarjoaa kiinnostavia haasteita. Olemme tehneet yhteistyötä kolme vuotta ja olemme toteuttaneet muun muassa taide- ja kalusteprojekteja”, sanoo Heikkinen.

Yhteistyössä toteutettuihin kalusteprojekteihin lukeutuvat esimerkiksi Paladin julkisten tilojen ja kotien kalusteet kuten BOX-perhe ja uuden ART-malliston uniikit taiteen ja huonekalun rajapintaa rikkovat P.I.K.-istuimet.

Aikaa ja käyttöä kestäviä kalusteita

”Petrillä on ammatillista taustaa muotoilun parissa, minkä ansiosta yhteinen sävel löytyy helposti. Petri tuntee materiaalit ja toteutustavat perin pohjin ja hänen valmistamansa kalusteet ovat laadukkaita. Laadukas lopputulos ja ekologisuus ovat Petrille ykkösasioita”, Lamusuo sanoo.

Heikkiselle tärkein yritystoimintaa ohjaava arvo on lojaalius. Pitkät asiakassuhteet ja yhteistyökumppanuudet ovat seurausta hyvin tehdystä, laadukkaasta työstä. Julkisen tilan kalusteissa laatuun panostaminen kannattaa, sillä laadukas kaluste kestää aikaa ja käyttöä.

”Kalustesuunnittelun arvopohjaisuus on tärkeää. Palad nojautuu eettisiin arvoihin, ja haluan itsekin toimia kestävällä tavalla. Omaan päivittäiseen työhöni sisältyy pieniä asioita, joiden kautta pystyn vaikuttamaan positiivisesti ympäröivään maailmaan ja pyrin omalta osaltani siihen, että maailma olisi parempi paikka”, Heikkinen pohtii.

Myönteisellä tavalla toimiminen on olennainen osa Paladin lanseeraamaa empaattista jalanjälkeä, joka näkyy monin tavoin myös puusepänliike Heikkisen toiminnassa. Laatu on hänelle erittäin tärkeää: lopputuloksen pitää olla hyvä, kestävä, kauniisti tehty ja pitkäikäinen. Hän valitsee materiaaliksi mieluiten kotimaisen puun ja kierrätys on hänelle sydämen asia.

”Olen mielelläni osana empaattisen jalanjäljen toteuttamista oman työni kautta”, Heikkinen sanoo.

Voit tutustua Paladin TOWERI-monitoimikalusteeseen  täältä.

Petri Heikkinen, Jaana Partanen ja Heikki Lamusuo Petrin verstaalla Kuopiossa.

 

× Sulje