Palad

Tarjouskori

Palad

Tarjouskori
Search

InstagramFacebookYouTubeLinkedinEmail

Tarina

Meidän tarinamme

Palad on suomalainen designbrändi Kuopiosta. Suunnittelemme kestäviä, kauniita ja muuntuvia huonekaluja, jotka sopivat moneen eri tilaan ja sisustukseen.

Palad syntyi Jaana Partasen ja Heikki Lamusuon ajatuksesta luoda toimivia kalusteratkaisuja jotka olisivat yksilöllisiä, muuntuvia ja ergonomisia. Nimi Palad tulee sanoista Partanen, Lamusuo ja design. Paladin tasa-arvoinen muotoilu ottaa huomioon kaiken muotoiset ja kokoiset tilat.

Partasella & Lamusuolla on pitkä kokemus muotoilun, taiteen ja arkkitehtuurin yhdistämisestä. He ovat empatiasuunnittelijoita visionaan luoda pala palalta eheämpi maailma, arvoinaan vastuullisuus, empaattisuus, innovatiivisuus ja ekologisuus. Suomalainen Palad on ympäristöystävällinen, pitkäikäinen ja ajaton hankinta, kalusteet muuntuvat ihmisten ja tilojen tarpeiden mukaan helpottaen elämää.

Palad-kalusteet on suunniteltu pääasiassa julkisten tilojen tarpeisiin. Kalusteet ratkaisevat toiminnallisuudellaan haasteita, joita esimerkiksi tilan monet käyttötarpeet asettavat. Palad-malliston kalusteet muuntautuvat tilan tarpeiden mukana.

Empaattinen jalanjälki

Palad on kalustebrändi, joka haluaa jättää maailmaan Empaattisen jalanjäljen. Luomme kestävämpiä tiloja, kokemuksia ja ympäristöjä. Keitaita, jotka tuovat ihmiset yhteen ja kutsuvat kaikki sisään. Tasa-arvoinen muotoilumme perustuu eettisesti ja ekologisesti kestävään toimintatapaan: lähivalmistukseen, uusiutuvien materiaalien hyödyntämiseen ja huollettavuuteen.

Pähkinänkuoressa Empaattinen jalanjälki on positiivinen vaikutus, jonka jätämme maailmaan empatiaan, yhteistyöhön ja kestävään kehitykseen pohjautuvan suunnittelun kautta.

Palad – Equal design. For All Shapes and Sizes.

× Sulje