Palad

Tarjouskori

Palad

Tarjouskori
Search

InstagramFacebookYouTubeLinkedinEmail

Tarina

Meidän tarinamme

Tarinamme Paladissa kumpuaa syvältä suomalaisesta muotoiluperinteestä ja vahvasta sitoutumisestamme kestävän kehityksen arvoihin. Palad on suomalainen designbrändi Kuopiosta. Suunnittelemme tarvelähtöisesti kestäviä ja kauniita huonekaluja julkisten tilojen ja kotien sisustukseen.

Palad-kalusteet eivät ole pelkästään esteettisesti miellyttäviä, vaan ne on suunniteltu ottamaan huomioon kaikenkokoiset ihmiset ja tilat. Uskomme tasa-arvoiseen muotoiluun, joka ei sulje ketään ulkopuolelle. Siksi pyrimme luomaan kalusteita, jotka tuntuvat kotoisilta kaikille.

Haluamme  kalustebrändinä jättää maailmaan Empaattisen jalanjäljen. Luomme kestävämpiä tiloja, kokemuksia ja ympäristöjä. Keitaita, jotka tuovat ihmiset yhteen ja kutsuvat kaikki sisään.

Pähkinänkuoressa Empaattinen jalanjälki on positiivinen vaikutus, jonka jätämme maailmaan empatiaan, yhteistyöhön ja kestävään kehitykseen pohjautuvan suunnittelun kautta.

Ajattomat Palad-kalusteet tehdään reiluna lähituotantona Suomessa. Muotoilufilosofiamme perustuu eettisesti ja ekologisesti kestävään toimintatapaan: lähivalmistukseen, uusiutuvien materiaalien hyödyntämiseen ja huollettavuuteen. Teemme tiivistä yhteistyötä paikallisten valmistajien kanssa ja suosimme uusiutuvia materiaaleja. Pyrimme vähentämään ympäristöjalanjälkeämme ja varmistamaan, että jokainen valmistamamme kaluste on vastuullisesti tuotettu.

Palad® – Equal design. For All Shapes and Sizes.

Paladin suunnittelijoilla, Partanen & Lamusuolla, on pitkä kokemus muotoilun, taiteen ja arkkitehtuurin yhdistämisestä. He ovat empatiasuunnittelijoita visionaan luoda pala palalta eheämpi maailma, arvoinaan vastuullisuus, empaattisuus, innovatiivisuus ja ekologisuus. Suomalainen Palad on ympäristöystävällinen, pitkäikäinen ja ajaton hankinta, kalusteet muuntuvat ihmisten ja tilojen tarpeiden mukaan helpottaen elämää.

Palad-kalusteet on suunniteltu pääasiassa julkisten tilojen tarpeisiin. Kalusteet ratkaisevat toiminnallisuudellaan haasteita, joita esimerkiksi tilan monet käyttötarpeet asettavat. Palad-malliston kalusteet muuntautuvat tilan tarpeiden mukana.

Tutustu kalustevalikoimaamme sekä tapaamme toimia ja ota rohkeasti yhteyttä. Ratkaisemme mielellämme tiloihin liittyvät ongelmasi.

Tapamme toimia
Kalustevalikoima
Palad Showroom

× Sulje