Palad

Palad

Search

InstagramFacebookTwitterLinkedinEmail

Tarina

Meidän tarinamme

® syntyi taiteilija Jaana Partasen ja arkkitehti Heikki Lamusuon ajatuksesta luoda toimivia ratkaisuja julkisten tilojen käyttöön. Ideana oli suunnitella kalusteita, joita markkinoilta ei löydy valmiina. Kalusteissa tuli olla jotain kodikasta, rakastettavaa, muunneltavaa ja jopa leikkisää. Kalusteiden tuli olla monikäyttöisiä ja yhteensopivia, mutta konstailemattomia.

Jaanalla ja Heikillä on pitkä kokemus muotoilun ja arkkitehtuurin yhdistämisestä. ®-tuotteiden suunnittelun tavoitteena on ollut tuoda ympäristöön harmoniaa ja iloa, jota tukevat mm. leikkisät ratkaisut ja pirteät värivalinnat.

®-tiimiin on vuosien varrella kuulunut useita suunnittelijoita, mm. Iiro Heikkilä, Outi Taskinen, Virpi Mononen, Emmi Kinnunen, Iina Hämäläinen, Siiri Murtola, Philippe Gelard ja Taru Paavilainen. Yhdessä Jaanan ja Heikin kanssa he ovat halunneet etsiä toimivia ja ennakkoluulottomia ratkaisuja julkisten tilojen moniin tarpeisiin. Jokaisen suunnittelijan näkemykset ja ideat ovat jalostaneet ®-tuotteista monikäyttöisiä ja tyylikkäitä.

Kaikki ®-kalusteet tehdään reilulla lähituoteperiaatteella – Suomessa. ® on ympäristöystävällinen, pitkäikäinen ja ajaton hankinta. – Kerran mietitty on iäksi tehty.