Palad

Palad

Search

InstagramFacebookTwitterLinkedinEmail

Tarina

Meidän tarinamme

Palad on suomalainen designbrändi Kuopiosta. Suunnittelemme kestäviä, kauniita ja muuntuvia huonekaluja, jotka sopivat moneen eri tilaan ja sisustukseen.

Palad syntyi Jaana Partasen ja Heikki Lamusuon ajatuksesta luoda ja suunnitella toimivia kalusteratkaisuja eri tilojen käyttöön kun markkinoilta ei löytynyt sopivia kalusteita Partanen & Lamusuon projekteihin. Kalusteiden tuli olla yksilöllisiä, muuntuvia ja ergonomisia. Nimi Palad tulee sanoista Partanen, Lamusuo ja design. Paladin filosofia perustuu tarvelähtöiseen lähestymistapaan ja haluun löytää aina paras ratkaisu asiakkaillemme – tasa-arvoinen muotoilumme ottaa huomioon kaiken muotoiset ja kokoiset tilat sekä käyttäjät. 

Partanen & Lamusuolla on pitkä kokemus muotoilun, taiteen ja arkkitehtuurin yhdistämisestä. Suunnittelemme kalusteiden lisäksi tiloja, rakennuksia ja ympäristöjä, joissa on hyvä elää ja toimia ja jotka kestävät katseita ja käyttöä. Olemme empatiasuunnittelijoita ja visiomme on luoda ympärillemme eheä maailma, pala palalta. Tärkeimmät arvomme ovat vastuullisuus, empaattisuus, innovatiivisuus ja ekologisuus. Tapamme toimia on inhimillinen ja haluamme tehdä kaikista kohtaamisista yksilöllisiä ja muistettavia.

Kaikki Palad -kalusteet valmistetaan Suomessa. Meille on tärkeää tukea paikallista yrittäjyyttä ja samalla myös kotimaista suunnittelua sekä työntekoa. Tällä varmistamme myös laadukkaat ja kestävät kalusteet jokaiselle asiakkaallemme. Palad on ympäristöystävällinen, pitkäikäinen ja ajaton hankinta.

Palad kalusteet muuntuvat ihmisten ja tilojen tarpeiden mukaan helpottaen elämää.