Palad

Tarjouskori

Palad

Tarjouskori
Search

InstagramFacebookTwitterLinkedinEmail

Liity Palad-perheeseen

Ryhdy jälleenmyyjäksi

Etsimme Palad-myyntiverkostoon uusia, inspiroituneita jakelijoita. Tarjoamme  tuoteperheen, joka sisältää kalusteratkaisuja monelle eri käyttäjälle ja moneen eri tarpeeseen. Palad on kekseliäs ratkaisu niin julkisiin tiloihin kuin kotitalouksiinkin, se sulautuu saumattomasti erilaisiin ympäristöihin ja tilaisuuksiin.

Vastuullisuus, tarvelähtöisyys, ekologisuus ja tasa-arvoisuus ovat teemoja, jotka yhdistyvät kalusteissamme. Tahdomme tukea ympäröivää maailmaa sekä luontoa, tuotteemme valmistetaan lähituoteperiaatteella kotimaisista materiaaleista.

Monikäyttöisen, kestävän ja laadukkaan kotimaisen tuotteen lisäksi tarjoamme ajantasaiset markkinointimateriaalit, jatkuvan tukemme sekä mutkattoman yhteistyön jakelijan ja brändin välille. Tunnet kuuluvasi aidosti Palad-perheeseen. 

Jos jaat arvomme ja haluat tarjota asiakkaillesi kotimaista kestävää  laatua, jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!

Ota yhteyttä

Suunnittelijoille

Mukava että olet täällä! Meiltä saat tilattua suunnittelun avuksi Palad-tuotteiden 2D- ja 3D-malleja. Palad auttaa suunnittelijoita toteuttamaan unelmaprojektinsa. Henkilökohtaisessa palvelumallissamme tuki tulee suoraan Paladin omilta suunnittelijoilta, jotka auttavat yhteistyökumppaneitamme uniikkien kohteiden luomisessa. Kalusteidemme lähes rajattomat räätälöintimahdollisuudet takaavat, että suunnittelijat saavat meiltä juuri sitä, mitä tarvitsevat!

Kaikissa Palad-kalustemalliston asioissa sinua palvelee:
Hanna Kalliokoski
puh. +358 50 4362 355
hanna@palad.fi

Voit olla meihin yhteydessä myös tämän sivun yhteydenottolomakkeen kautta.

 

Lataa tästä: Palad-katalogi

× Sulje