Palad

Tarjouskori

Palad

Tarjouskori
Search

InstagramFacebookTwitterLinkedinEmail

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

 

Hanna Kalliokoski
Myynti ja markkinointi
050 436 2355
hanna@palad.fi

 

Merja Haverinen
Kansainvälinen kauppa
050 386 0672
merja@palad.fi

PALAD SHOWROOM
Puijonkatu 16
70100 Kuopio
Finland


Ota yhteyttä

Tietoja käytetään vain Paladin ja asiakkaan väliseen suoraan yhteydenpitoon.

Palad Showroom

Palad Showroom

Palad Showroom on suunnittelu- ja arkkitehtitoimisto Partanen & Lamusuon taiteen, arkkitehtuurin ja Palad-kalusteiden esittelyn yhdistävä tila, joka toimii myös kokous- ja näyttelytilana. Palad Showroom sijaitsee osoitteessa Puijonkatu 16, Kuopio – muutaman askeleen päässä torilta.

Harkitsetko toimitilojen uudistamista? Tilojen kalustajat ja sisustussuunnittelijat, tervetuloa inspiroivaan kaluste-esittelyyn Palad Showroomille! Soita 050 4362 355 tai laita s-postia palad@palad.fi niin sovitaan juuri sinulle sopiva aika. Mallistostamme löytyy kalusteita niin julkisiin kuin yksityisiinkin tiloihin.

Vuokraamme Palad Showroomia mm. kokous- ja koulutustilaksi. Tilavarauksia hintoineen voi tiedustella palad@palad.fi tai soittamalla 050 436 2355.

Palad VIP

Haluatko olla Palad VIP?

 

Kun olet Palad VIP, kuulet tarinoita kalusteistamme, projekteistamme ja ihmisistä malliston takana sekä saat kutsuja VIP-tilaisuuksiimme ja muita erikoisetuja. Lisäksi osallistut upeisiin arvontoihin! (30.9. arvottiin Kylpyläloma Hotel & Spa Resort Järvisydämeen)

 

Lue uusin Palad VIP uutiskirje täällä!

Palad VIP – liity tästä!

* pakollinen kenttä