Palad

Tarjouskori

Palad

Tarjouskori
Search

InstagramFacebookYouTubeLinkedinEmail

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

 

Partanen & Lamusuo
Palad designers
050-3216313 / 050-4948840
partanen@pa-la.fi  / lamusuo@pa-la.fi

 

Katri Lindström
Projektimyynti
050 307 0777
katri@palad.fi

 

Merja Haverinen
Kansainvälinen kauppa
050 386 0672
merja@palad.fi

PALAD SHOWROOM
Puijonkatu 16
70100 Kuopio
Finland


Ota yhteyttä

Tietoja käytetään vain Paladin ja asiakkaan väliseen suoraan yhteydenpitoon.

Palad Showroom

Palad Showroom

Palad Showroom on uniikki taiteen, arkkitehtuurin ja Palad-kalusteiden esittelyn yhdistävä tila, joka toimii myös kokous- ja näyttelytilana. Palad Showroom sijaitsee osoitteessa Puijonkatu 16, Kuopio – muutaman askeleen päässä torilta. Esillä on laaja valikoima Palad-kalusteita; toinen toistaan monikäyttöisempiä eri tarpeisiin, niin kotiin kuin julkisiin tiloihinkin. Tervetuloa tutustumaan Showroomille kalusteratkaisuihin sekä tilaan, joka on itsessään kuin taideteos vaikuttavine väreineen ja yksityiskohtineen.

Harkitsetko toimitilojen uudistamista? Tilojen kalustajat ja sisustussuunnittelijat, tervetuloa inspiroivaan kaluste-esittelyyn Palad Showroomille! Soita 050 4362 355 tai laita s-postia palad@palad.fi niin sovitaan juuri sinulle sopiva aika. Mallistostamme löytyy kalusteita niin julkisiin kuin yksityisiinkin tiloihin.

Vuokraamme Palad Showroomia mm. kokous- ja koulutustilaksi. Tilavarauksia hintoineen voi tiedustella palad@palad.fi tai soittamalla 050 436 2355.

Palad VIP

Haluatko olla Palad VIP?

 

Kun olet Palad VIP, kuulet tarinoita kalusteistamme, projekteistamme ja ihmisistä malliston takana sekä saat kutsuja VIP-tilaisuuksiimme ja muita erikoisetuja. Lisäksi osallistut upeisiin arvontoihin! (30.9. arvottiin Kylpyläloma Hotel & Spa Resort Järvisydämeen)

Palad VIP – liity tästä!

× Sulje