Palad

Tarjouskori

Palad

Tarjouskori
Search

InstagramFacebookYouTubeLinkedinEmail

Uutinen

Yhteinen arvomaailma yhteistyön perustana

09.11.2023

Paladin pehmustettujen kalusteiden toteutuksessa yhteistyökumppanina toimii rautalampilainen Ismo Noronen, joka luotsaa Sepon kalustetta ja Noronen-kalustebrändiä. Arvot ovat voimakkaasti läsnä Sepon kalusteen toiminnassa ja johtamisessa.

”Arvoilla on iso merkitys myös yhteistyökumppaneita valitessa. Me haluamme tehdä yhteistyötä kotimaisten ja kotimaisuutta arvostavien suunnittelijoiden kanssa. Allekirjoitamme Paladin ajatuksen lähituotannosta”, kertoo Noronen.

Noronen pitää tärkeänä myös hiilijalanjäljen hallintaa sekä kalusteiden tarvelähtöistä suunnittelua ja toteutusta. Tarvelähtöinen suunnittelu ja kalusteiden räätälöitävyys ottavat huomioon ihmisen, joka käyttää huonekalua ja tilaa.

Noronen on valmistanut Palad-malliston pehmytkalusteet jo useamman vuosikymmenen ajan. Viimeisimpänä yhteistyönä toteutettiin taidekalusteita verhoiltuna Evoluutio-tekstiilillä.

Ismo Noronen luotsaa Noronen-brändiä ja Sepon kalusteen myymälää Rautalammilla.

”On mahtavaa, kun voi antaa asiakkaalle juuri oikean ja hänelle sopivan kalusteen. Tähän yhdistän myös ajatuksen empaattisesta jalanjäljestä: käyttäjiä ajatellen suunniteltu tila luo hyvinvointia.”

Noronen näkee harmonisen, kauniisti kalustetun tilan ja ympäristön tukevan rauhallista ja tasapainoista elämää.

”Paladin esiin tuoma empaattinen jalanjälki tuntuu myös itselle omalta ja sellaiselta, jota mekin Sepon kalusteella jätämme jälkeemme. Omalla tavallamme olemme mukana ihmisten arjessa ja jätämme siihen jäljen”, Noronen pohtii.

Paikallisten yhteistyökumppaneiden kanssa toimiminen ja lähituotannon tukeminen ovat osa Paladin maailmaan jättämää empaattista jalanjälkeä. Palad tekee yhteistyötä myös muiden pohjoissavolaisten valmistajien kanssa.

× Sulje