Palad

Tarjouskori

Palad

Tarjouskori
Search

InstagramFacebookYouTubeLinkedinEmail

Uutinen

Palad Showroomilla tonttuja ja Tattiksia

20.11.2020

Ensi vuonna Kuopion keskustaan osoitteeseen Puijonkatu 16 avautuva Palad Showroom on mukana Kuopion Kaunein joulunäyteikkuna -kampanjassa. Showroomilla on näytillä Paladin kalusteita, mutta se tulee myös olemaan näyttävä tilataideteos, jonka on suunnitellut ja toteuttanut Paladin suunnittelijat, taiteilija Jaana Partanen ja arkkitehti Heikki Lamusuo.

Käy ihailemassa valmistuvaa tilataideteosta, ja näe tonttutaiteilijat työn touhussa! Olet myös tervetullut kurkistamaan sisälle, jos ovi on auki. Kampanja- ja äänestysaika on 21.11.-13.12.

P.S. Otollisin aika nähdä tonttuja on torstaisin ja perjantaisin kello kymmenen ja viiden välillä.

P.P.S Äänestämällä voit voittaa 100 euron lahjakortin haluamaasi kampanjassa mukana olevista liikkeistä! Voit äänestää lähettämällä tekstiviestin tai WhatsApp-viestin numeroon 0447226074, jossa kerrot oman nimesi ja mielestäsi upeimman joulunäyteikkunan liikkeen nimen.

Jouluostoksilla hyväntekeväisyyttä

Vastuullinen kuluttaminen, hyväntekeväisyys ja Black Friday — nämä kaikki on mahdollista yhdistää. Järjestämme hyväntekeväisyystuotteen Tattiksen myyntiä perjantaina 27.11. Palad Showroomilla osoitteessa Puijonkatu 16. Tattis on vastuullisesti käsityönä tuotettu istuin, jonka myyntituotot menevät Kapua-hyväntekeväisyyshankkeelle.

Tule hakemaan tyylikäs männystä valmistettu design-istuin omaksi tai pukinkonttiin, ja tue samalla hyväntekeväisyyttä. Paikalla tapaat istuimen suunnittelijat sekä Kapua-hankkeen asiantuntijan.

Hinta 70 e/kpl

× Sulje