Palad

Tarjouskori

Palad

Tarjouskori
Search

InstagramFacebookYouTubeLinkedinEmail

Uutinen

palad tekee hyvää

12.03.2020

Kapua on valittu Tattiksen uudeksi hyväntekeväisyyskumppaniksi. -designbrändin Tattis-istuimelle etsittiin uutta hyväntekeväisyyskohdetta avoimen haun kautta, joka päättyi tammikuun puolessa välissä. Hakijoista kumppaniksi valikoitui Kapua-hanke, joka oli tuttu Tattiksen suunnittelijoille, Jaana Partaselle ja Heikki Lamusuolle.

”Yhteistyötä henkilökohtaisesti tutun hankkeen ja ihmisten kanssa oli luonteva jatkaa Tattiksen parissa”, kertoo taiteellinen johtaja Jaana Partanen.

Kapua kerää varoja kehitysyhteistyöhön kiipeämällä maailman vuorille. Kapuan hankkeet painottuvat koulutuksen ja terveyden edistämiseen maailman köyhimmissä maissa. Kapuan päähankkeissa yhteistyöjärjestöinä ovat Kynnys ry, Taksvärkki ry ja Väestöliitto.

Tattikset on valmistettu käsityönä. Tekijä on kulttuurialan ammattiopisto Ingmanedusta tänä keväänä puualan artesaaniksi valmistuva Riku Marjanen.

Tattiksen myyntituotot ohjataan vuosina 2020-21 Kapualle ja se on myynnissä mm. Kapuan verkkokaupassa. Tuotteeseen liittyvät myyntikyselyt ja tiedustelut: Kapua / koordinaattori Suvi Aarnio, suvi@kapua.fi

Lisätietoa: / kaupallinen tuottaja Hanna Kalliokoski, palad@palad.fi, puh. 050 4362 355 ja taiteellinen johtaja Jaana Partanen, puh. 050 321 6313.

× Sulje