Palad

Tarjouskori

Palad

Tarjouskori
Search

InstagramFacebookYouTubeLinkedinEmail

Uutinen

Lähitarkastelussa: REX-SLICE™

01.07.2020

Uusi Lähitarkastelussa -sarja sukeltaa syvälle kalusteiden syntymiseen ja käyttötarkoituksiin. Ensimmäisenä valokeilaan pääsee REX™-perheen REX-SLICE™ sohva, joka tuo tilaan mukavaa vaihtelua kauniilla muotoilullaan.

REX™-tuoteperheeseen kuuluu tällä hetkellä kolme istuinta, jotka on suunniteltu muunneltaviksi ja monikäyttöisiksi. REX™ -kalusteiden ideana on se, että jokaiselle löytyy sopiva ja mukava istumapaikka jolla rentoutua.

REX-SLICE™  sopii niin tilan keskelle keskipisteeksi kuin seinustallekin. Klassinen muotokieli antaa mahdollisuuden leikitellä sohvan asettelun kanssa, jolloin sohvia voi laittaa vaikka kaksi vastakkain luoden uuden kalustekokonaisuuden. REX-SLICE™ on mahdollista saada selkänojallisena ja selkänojattomana versiona ja sohvaa on kolmea eri kokoa. Selkänoja voidaan asentaa joko istuimen leveämmälle tai kapeammalle puolelle. Istuinosa on pyritty mitoittamaan niin, että jokaiselle löytyy varmasti itseään miellyttävä istuinsyvyys. Muuntelevaisuudensa lisäksi REX-SLICE™ on mahdollista saada useassa verhoiluvaihtoehdossa ja värin ja materiaalin avulla pernosoida sohva sopivaksi tilaan kuin tilaan.

Jos haluat päästä näkemään tämän loistavan ja muuntuvan sisustuselementin ilmielävänä, vieraile BioRex Hämeenlinnassa, josta löytyy selkänojallinen versio REX-SLICE™:sta. Jos sinulla on visio siitä, minkä värisen tai kuosisen REX-SLICE™:n haluaisit, ota meihin yhteyttä ja lähdetään toteuttamaan se!

Tästä pääset tuotesivulle: REX-SLICE

 

× Sulje