Palad

Tarjouskori

Palad

Tarjouskori
Search

InstagramFacebookYouTubeLinkedinEmail

Uutinen

Etsimme myynti- ja markkinointivastaavaa

14.03.2022

 

Saatko ihmiset innostumaan? Oletko visionääri, joka osaa ajatella asioita myös laatikon ulkopuolelta?

Haemme nyt innostuneeseen työyhteisöömme motivoitunutta myynnin ja markkinoinnin ammattilaista rakentamaan kanssamme uutta suomalaisen designin menestystarinaa.

Myynti- ja markkinointivastaavan roolissa pääset rakentamaan Palad-designtuotteista valtakunnallisesti ja kansainvälisesti tunnettua brändiä. Päävastuualueenasi on Palad-tuotteiden markkinointi ja B2B-myynti. Monipuolisiin tehtäviisi kuuluu yhteistyöverkoston rakentamista, yhteydenpitoa asiakkaisiin ja alihankintaketjuun sekä brändistrategian kehittämistä. Työhösi voi sisältyä myös muita tehtäviä oman osaamisesi sekä työnantajan tarpeen mukaan.

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme sinulta itsenäistä ja aktiivista työotetta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Sinulta löytyy heittäytymiskykyä ja luovuutta, joita osaat hyödyntää toimiessasi tiimimme yhdenvertaisena jäsenenä. Osaat ajatella isosti ja näet haasteet mahdollisuuksina oppia uutta.

Tärkeintä ei ole koulutuksesi tai työkokemuksesi vaan asenteesi sekä into tarttua uusiin haasteisiin. Eduksi katsotaan kokemus B2B-myynnistä ja kansainvälisestä kaupasta.

Miksi kiinnostua myynti- ja markkinointivastaavan roolista?

Tarjoamme sinulle näköalapaikan suomalaiseen muotoilu- ja taidekenttään pienessä yrityksessä, jolla on suuret unelmat. Olemme joustava työnantaja, joka tarjoaa mahdollisuuden mm. liukuviin työaikoihin.

Työ on kokoaikainen ja se alkaa sopimuksen mukaan. Työpaikka sijaitsee Kuopiossa, mutta tarjoamme mahdollisuuden hybridityöhön.

Kuinka haen paikkaa?

Haethan tehtävään viimeistään ma 4.4.2022 lähettämällä hakemuksesi, CV sekä mahdollisten suosittelijoiden yhteystiedot sähköpostitse osoitteeseen office@pa-la.fi. Pyrimme pitämään haastattelut viikolla 15.

Kiinnostuitko? Kysy lisää taiteelliselta johtajalta Jaana Partaselta puh. 050 321 6313 tai partanen@pa-la.fi.

 

Partanen & Lamusuo Oy on kuopiolainen luova suunnittelu- ja arkkitehtitoimisto, joka tunnetaan kansainvälisesti arkkitehtuurin, taiteen ja muotoilun ennakkoluulottomasta yhdistämisestä sekä mm. näyttävistä julkisista taideteoksista.

Palad-muotoilutuotteet lanseerattiin omana brändinä markkinoille vuoden 2019 lopussa. Mallistossa on monikäyttöisiä, toiminnallisia kalusteita pääasiassa julkisten tilojen tarpeisiin.

× Sulje