Palad

Tarjouskori

Palad

Tarjouskori
Search

InstagramFacebookYouTubeLinkedinEmail

 
 

Toimitilauudistus

Toimitilauudistus

Muuntojoustavien toimitilojen sisustukseen tuotiin muunneltavuutta Palad-mallistojen designkalusteilla. Kalusteiden ja muun sisustuksen materiaalivalinnoilla ja sävymaailmalla henkilöstö ja vierailijat kuljetetaan maaseudun perinnemaisemaan, keväiseen koivumetsään ja kesäiseen kuusikkoon sekä nauttimaan aurinkoisesta syyspäivästä mäntymetsässä.

Toimitilojen keskialueella oleva aulatila kalustettiin pellavan sävyisillä TUMA™ -sohvilla ja TUMA-R™-raheilla sekä koivun sävyisillä TUMA-P™ -pöydillä. Istuinryhmät tarjoavat viihtyisän paikan työskentelyyn, kohtaamisiin ja yhteisiin ideointihetkiin.

Puu- ja lasiseinin aulasta erotetut ladot toimivat hiljaisen työn tiloina sekä asiakas- ja neuvottelutiloina. Pellavan sävyisten REX-T™-nojatuolien ja REX-SLICE™ -sohvien yhdistelmä tuo perinnemaiseman rauhaa henkiviin latoihin klassisuutta ja futuristista linjakkuutta. Koivun sävyiset, ilmeikkäät TUMA-P MINI™ -pöydät on helppoa siirtää sinne, missä on tarvetta pöytätilalle. Pellavan ja koivun sävyt korostavat latotematiikkaa, johon kalusteiden muotoilu luo kiinnostavan kontrastin.

Keväinen koivumetsä toimiston seinällä on toimitilauudistuksen antia.

Keväinen kouvumetsä syntyi toimitilauudistuksen myötä. 23™  -pöydän taittuvat pöytäpäädyt luovat lisätilaa tarvittaessa. ©palad

Kokoustilan ORTOBOX™-pöydät muuntuvat taittuvien jalkojen ansiosta pöydästä korokkeeksi tai esiintymislavaksi. ©palad

Aulasisustuksen latomaiset tilat yhdistyvät pyöreisiin kalusteiden muotokieleen. ©palad

Hauska latoaihe on toimistotilojen keskiössä. ©palad

Työhuoneiden ja kokoustilan ORTOBOX™-pöydät muuntuvat taittuvien jalkojen ansiosta pöydästä korokkeeksi tai esiintymislavaksi, ja myös avonaista lattiatilaa on helppoa järjestää tarvittaessa. SLIDE™ -toimistopöytien sivuille vedettävien tasojen alla kannettava tietokone, paperit ja muut työvälineet ovat siististi tallessa, ja 23™ -pöytien auki taitettavat päädyt tarjoavat kätevästi ja nopeasti lisää pöytätilaa.

TUMA™ -sohva
TUMA-R™ -rahi
TUMA-P™ -pöytä
TUMA-P MINI™ -pöytä
REX-T™ -tuoli
REX-SLICE™ -sohva
ORTOBOX™ -pöytä
SLIDE™ -pöytä
23™ -pöytä

REX-T™ -tuolit ja ilmeikkäät TUMA-P MINI™ -pöydät kalustavat hiljaisia huoneita. ©palad

Luontoaiheiset kuvitukset toimiston seinällä rauhoittavat. ©palad

Maaseudun perinnemaisemaa toimiston seinällä on toimitilauudistuksen antia.

SLIDE™ -toimistopöytä  kätkee sisälleen irtosälän liukuvien pöytälevyjen ansiosta. ©palad

× Sulje