Palad

Tarjouskori

Palad

Tarjouskori
Search

InstagramFacebookYouTubeLinkedinEmail

 
 

Riihisaaren museo

Riihisaaren museo

Suunnittelimme Riihisaaren museoon mittatilaustyönä Penkki 2000 -nimeä kantavat istuimet, jotka valmistettiin museon vanhoista hirsistä. Näyttävät penkit sopivat hienosti museon upeaan miljööseen.

Museon monitoimitilaan tuli Paladin ORTOBOX-pöytiä. Korkeussäädettävät jalat mahdollistavat työskentelyn sekä seisten että istuen. Jalat voi halutessaan kääntää myös kokonaan pöytälevyn alle, jolloin pöytälevystä muodostuu lattialle eräänlainen pieni koroke tai lava. Jalat pöytälevyn alle taitettuna pöytä on myös helppo varastoida.

Kiertotalouden hengessä käytimme myös pöytien valmistuksessa museon vanhoja hirsiä.

Riihisaaren museon Palad-kalusteet:
ORTOBOX-pöytä
23-pöytä
Penkki 2000

Haastattelimme Riihisaaren museon johtajaa Nikke Kaartista ja halusimme tietää, miten Palad-kalusteet ovat palvelleet Riihisaaren museon tarpeita.

’’Halusimme hyödyntää entisestä rakennuksesta säilytettyjä materiaaleja uusissa kalusteissa ja se onnistui Palad-kalusteratkaisujen avulla hienosti. Markkinoilla on monenlaista ratkaisua tarjolla, mutta kestävyys, laadukkuus, visuaalisuus, joita Palad tarjoaa, olivat syyt, miksi yhteistyö Palad-kalustebrändin kanssa toteutettiin.”

Nikke Kaartinen, museonjohtaja, Riihisaari – Savonlinnan museo

× Sulje