Palad

Tarjouskori

Palad

Tarjouskori
Search

InstagramFacebookYouTubeLinkedinEmail

 
 

Elokuvateatterikeskus Tapio

Elokuvateatterikeskus Tapio

Joensuulaisen Elokuvateatterikeskus Tapion viihtyisä lämpiötila sekä aula- ja myymälätilat kalustettiin Paladin mallistojen kalusteilla sekä mittatilaustyönä suunnitelluilla kalusteilla. Kalustevalinnoilla selkeytettiin tilaa sekä parannettiin tilan toiminnallisuutta.

Paladin vakiomallistosta lämpiöön valittiin eri kokoisia ALKIO-raheja, jotka on alun perin suunniteltu varkautelaisen Savon Kinot Maximin tarpeisiin. ALKIO-rahit verhoiltiin kullan ja harmaan sävyisillä tekstiileillä. Sävyvalinnoilla harmonisoitiin pintamateriaaleiltaan sinisävyistä lämpiötilaa.

ALKIO-rahit yhdistettiin Paladin vakiomalliston TUMA-P-pöytiin, joille voi asettaa leffaherkut ja juomat elokuvan alkamista odotellessa. Pöydistä ja raheista voi muodostaa tilaan erilaisia istuinryhmiä, joten tila mukautuu helposti erilaisiin käyttötarkoituksiin ja palvelee sekä odotustilana että seminaarien tai muiden tapahtumien taukotilana.

Lämpiötilan seinustalle Palad suunnitteli mittatilauksesta pitkän, pehmustetun tummansinisen penkin. Tilan katto laskeutuu kohti seinää, ja madaltuvan katon alle suunniteltu penkki tarjoaa kotoisan ja suojaisan levähdyspaikan.

Aulatilaan suunniteltiin seinään kiinnitetyt tyylikkään himmeästi hohtavat kullanväriset flippipöydät. Pöytien etureunan voi avata, jolloin saadaan nopeasti pöytätilaa esimerkiksi tapahtumien väliaikatarjoiluja varten. Suljettuina flippipöydät vievät vain vähän tilaa ja palvelevat helposti käden ulottuvilla olevana tasona.

Paladin kädenjälki näkyy myös myymäläkalusteissa, jotka Palad suunnitteli mittatilaustyönä. Kullansävyisten kalusteiden aaltoileva kuviointi luo kalusteisiin elävän pinnan.

Savon Kinot Tapion Palad-kalusteet:
ALKIO-rahit
TUMA-P -pöydät
penkki, flippipöydät ja myymäläkalusteet mittatilaustyönä

× Sulje