Palad

Tarjouskori

Palad

Tarjouskori
Search

InstagramFacebookYouTubeLinkedinEmail

Uutinen

Tapahtumat Palad Showroomilla

16.01.2024

Arkkitehtuurin, taiteen ja muotoilun päivä lauantaina 3.2.2024

 

Avoimet ovet Palad Showroomilla klo 12-16

Tervetuloa mukaan juhlistamaan Arkkitehtuurin, taiteen ja muotoilun päivää Palad Showroomille! Vietämme avoimia ovia lauantaina 3.2. klo 12-16.

Julkisen taiteen näyttely Kultaa ja hopeaa esittelee Partasen & Lamusuon suunnittelemia julkisia taideteoksia yli kahden vuosikymmenen ajalta. Näyttely on elämyksellinen kokonaisuus, jossa taideteoksia ja niiden valmistusprosessia esitellään mm. kuvien, mallipalojen, videoiden ja pienoismallien avulla. Taiteilija-arkkitehtipari on itse paikalla kertomassa näyttelystä ja julkisen taiteen prosessista. Näyttelyä on täydennetty uudella video- ja kuvamateriaalilla.

Showroomilla on esillä myös kansainvälistä kiinnostusta herättäneen, ekologisen SaagaMaria-muotibrändin suunnittelema The Goddess of Thunder -iltapuku. Nuori kuopiolainen vaatesuunnittelija Saaga Lamusuo kutsuttiin suunnittelemaan puku Miss Continental Europe 2023 -kilpailuun, jossa puku nähtiin lavalla Miss Australian yllä. Sensuelli puku on ostettavissa ja vuokrattavissa. Ihastu myös SaagaMarian futuristiseen, neo-noir-tieteiselokuva Blade Runnerin innoittamaan Blade Dancer -mallistoon, joka on suunniteltu joogaan ja vapaa-aikaan.

Palad Showroomilla voit tutustua ART-malliston 2000-luvun rokokoo -kalusteisiin. Uutuusmallisto sai innostuneen vastaanoton Oslossa syksyllä 2023 pidetyssä lanseeraustilaisuudessa.

Houkuttelevaa hopeaa -kulttuurikierros klo 12

Houkuttelevaa hopeaa -kävelykierros lauantaina 3.2. klo 12 vie osallistujat matkalle julkisen taiteen ja kaupunkiarkkitehtuurin maailmaan. Taiteilija Jaana Partanen kertoo julkisen taiteen syntyprosesseista, haasteista ja kommelluksista sekä tarinoi teosten historiallisista taustoista arkkitehtuuria unohtamatta.

Opastettu kävelykierros Kuopion keskustan alueella sopii kaikille taiteesta, muotoilusta ja arkkitehtuurista kiinnostuneille. Lähtö Sokos Hotel Puijonsarven aulasta, Minna Canthin katu 16. Kierros päättyy Palad Showroomille, Puijonkatu 16.

Kesto 1,5 h. Kierros on maksuton.

Vuoden 2024 Arkkitehtuurin ja muotoilun päiviä vietetään 1.–4. helmikuuta teemalla ‘Hyvässä tilassa’. Teemalla nostetaan esiin arkkitehtuurin ja muotoilun merkitys hyvinvoivan yhteiskunnan rakentamisessa. Lisätietoa Archinfon nettisivuilla.

Saaga Lamusuon ohjaamia joogatunteja Palad Showroomilla torstaisin:

klo 17.30-18.45 aloittelijat
klo 19.00-20.15 kokeneet

Hinta: 12€

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:
puh. 045 136 4998 tai Instagramin kautta.

TO 15.2. KYNTTILÄJOOGA

klo 18.00-19.15
klo 19.45-21.00
Normaalien tuntien sijaan kynttiläjoogaa! Ilmoittautumiset yllä olevilla tiedoilla.

× Sulje