Palad

Tarjouskori

Palad

Tarjouskori
Search

InstagramFacebookYouTubeLinkedinEmail

Uutinen

Palad palkitsee pohjoissavolaisia toimijoita

15.08.2023

Designkalustebrändi Palad palkitsee ensimmäistä kertaa kunniakirjalla pohjoissavolaisia yrittäjiä ja toimijoita, jotka tekevät maailmasta paremman paikan pala palalta. Kunniakirjat jaetaan Palad Showroomilla järjestettävässä kaikille avoimessa tilaisuudessa Taiteiden yönä 25.8. klo 17.00 alkaen.

Palad Showroomilla on avoimet ovet Taiteiden yönä 25.8. klo 17–21. Illan ohjelma avataan kunniakirjojen jakamisella ja palkinnon saajien kunniaksi nostettavilla kuohuviinimaljoilla.

Kuopiolaisen Paladin suunnittelijat Jaana Partanen ja Heikki Lamusuo haluavat nostaa esiin pohjoissavolaisia yrityksiä ja toimijoita, joiden toiminta luo ja levittää hyvää ympärilleen. Paladin jakamien kunniakirjojen tavoitteena on ylläpitää myönteisen vuorovaikutuksen ja keskinäisen arvostuksen kulttuuria.

”Globaalien kriisien värittämässä maailmassa myönteisistä asioista puhuminen ja hyvien tekojen esiin tuominen on tärkeämpää kuin koskaan ennen, jotta jaksamme uskoa ihmisten hyvyyteen. Kunniakirjojen saajien toiminta tuottaa iloa meille. Toivomme, että mahdollisimman monet jakavat tämän kokemuksen kanssamme”, sanoo Jaana Partanen.

”Kunniakirjojen saajat luovat yhteiskunnallista ja paikallista hyvinvointia, edistävät tasavertaisuutta tai toimivat ympäristön hyväksi. Heidän toimintansa kasvattaa alueellista empaattista jalanjälkeä Kuopion, Pohjois-Savon ja Itä-Suomen alueella. Haluamme kiittää heitä sekä tuoda heidän toimintaansa mahdollisimman laajasti muiden tietoon”, jatkaa Heikki Lamusuo.

Designkalustebrändi Paladin arvopohjainen suunnittelufilosofia pohjautuu empaattiseen jalanjälkeen, paikallisuuteen ja tasa-arvoon. Empaattisella jalanjäljellä tarkoitetaan myönteistä vaikutusta, jonka Palad jättää maailmaan. Empaattinen jalanjälki muodostuu empatiasta, yhteistyöstä ja kestävän kehityksen eri osa-alueiden mukaisesta toiminnasta.

Lisätietoja: taiteellinen johtaja Jaana Partanen, puh. 050 321 6313

× Sulje