Palad

Tarjouskori

Palad

Tarjouskori
Search

InstagramFacebookYouTubeLinkedinEmail

Uutinen

Miksi huonekalun pitää olla empaattinen

04.10.2023

Miksi huonekalun pitää olla empaattinen?

Empaattinen kalustesuunnittelu tasoittaa tietä kohti tasa-arvoisia tiloja ja tulevaisuutta. Empaattisesti kalustetussa, tasa-arvoisessa tilassa jokainen tilan käyttäjä kohdataan aidosti omana itsenään ja ainutlaatuisena yksilönä.

”Kun tila kalustetaan käyttäjälähtöisesti suunnitelluilla huonekaluilla, jokainen löytää sopivan kokoisen istuimen, jolla istuessa jalat yltävät lattiaan. Kun seurueen koko kasvaa, mukautettavaa pöytää on helppoa suurentaa siten, että jokainen mahtuu yhteisen pöydän äärelle jakamaan elämyksiä ja luomaan uusia muistoja”, Paladin suunnittelijoina toimiva taiteilija-arkkitehtipari Partanen & Lamusuo antavat esimerkkejä empatian ja empaattisen jalanjäljen ilmenemisestä suunnittelemissaan kalusteissa.

TUMA-sohvan istuinsyvyys vaihtelee, joten eri mittaisille ihmisille löytyy sopiva istumapaikka.

Empaattinen jalanjälki viestii myönteisyyttä

Tasa-arvo on keskeinen osa-alue Partasen & Lamusuon lanseeraamaa empaattista jalanjälkeä, johon Palad-kalusteiden suunnittelu perustuu. Erilaisten kehojen mittoihin sopivat sekä tilan erilaisiin käyttötarkoituksiin muuntuvat kalusteet viestivät, että jokainen on tervetullut tilaan.

Palad-kalusteisiin empaattisuus ja tasa-arvo on tuotu erottamattomaksi osaksi: kalusteet ovat muunneltavia ja monikäyttöisiä, ja tilausvaiheessa niiden kokoa voi skaalata ja materiaalivalintoihin voi vaikuttaa. Kaikki Palad-kalusteet suunnitellaan ja räätälöidään vastaamaan aitoon tarpeeseen.

ALKIO-rahin kolme kokoa varmistavat sen, että kaikkien käyttäjien jalat yltävät maahan.

Kalusteilla luodaan hyvän olon keitaita

Palad-kalusteilla voi luoda kohtaamispaikkoja, työskentely-ympäristöjä ja rentoutumisen tiloja. Kalusteiden kauniit materiaalit ja kiinnostavat yksityiskohdat kutsuvat katseen puoleensa ja antavat ajatuksille lepohetken. Huolellisesti viimeistellyt pinnat tuntuvat mukavalta käden alla.

Myös Paladin slogan kertoo tasa-arvon ja empatian tärkeydestä: Design for All Shapes and Sizes. Erilaisille ihmisille sopivat, ergonomiset kalusteet muodostavat hyvän olon keitaita ja toivottavat kaikenkokoiset ja -näköiset ihmiset tervetulleiksi tilaan.

Tutustu tarkemmin tapaamme toimia.

Erilaisten kehojen mittoihin sopivat sekä tilan erilaisiin käyttötarkoituksiin muuntuvat kalusteet viestivät, että jokainen on tervetullut tilaan.


Seuraa meitä ja tule mukaan keskustelemaan siitä, miten voimme muuttaa ajatteluamme hiilijalanjäljestä kohti empaattista jalanjälkeä!

× Sulje