Palad

Tarjouskori

Palad

Tarjouskori
Search

InstagramFacebookYouTubeLinkedinEmail

Uutinen

Haluatko olla Palad VIP?

01.08.2022

Kun olet Palad VIP, kuulet tarinoita kalusteistamme, projekteistamme ja ihmisistä malliston takana sekä saat kutsuja VIP-tilaisuuksiimme ja muita erikoisetuja.

Liity jäseneksi kotisivuillamme palad.fi/paladvip

Arvomme kaikkien Palad VIP jäsenten kesken Kylpyläloma sviitissä -majoituslahjakortin upeaan Hotel & Spa Resort Järvisydämeen! (arvo 380 €)

(Kylpyläloma sviitissä on 1 yön kylpyläloma kahdelle hengelle sisältäen suite tason majoittumisen 2hh, sisäänpääsyn Järvikylpylään, aamiaiset sekä aktiviteetin valinnan mukaan.)

Näin osallistut arvontaan:
– Liity Palad VIP jäseneksi osoitteessa palad.fi/paladvip sekä
– Seuraa Paladin sivuja Instagramissa ja Facebookissa ja käy kommentoimassa Instaan kenet ottaisit mukaan Järvisydämeen. 

Arvonta suoritetaan 30.9.2022 ja voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Onnea arvontaan!

Palad kalustemalliston suunnittelijat @partanenlamusuo ovat suunnitelleet uniikin Järvikylpylän Rantasalmelle Hotel & Spa Resort Järvisydämeen lähelle Linnasaaren kansallispuistoa. Jylhät kallioseinät rajaavat sisäänsä monta erilaista saunaa ja hoitohuonetta sekä oleskelu- ja baarialueita. Puuosat ovat puolestaan ikivanhoja uppotukkeja ja uittopuomeja. Suurista kylpylää kiertävistä ikkunoista avautuu Saimaan kaunis järvimaisema. Katso lisää kohteesta https://www.jarvisydan.com/

 

× Sulje