Palad

Tarjouskori

Palad

Tarjouskori
Search

InstagramFacebookYouTubeLinkedinEmail

Uutinen

Arkkitehtuurin, taiteen ja muotoilun päivä Palad Showroomilla

11.01.2023

Tervetuloa mukaan juhlistamaan Arkkitehtuurin, taiteen ja muotoilun päivää Palad Showroomille! Vietämme Showroomilla avoimia ovia klo 12-18.

Julkisen taiteen näyttely Kultaa ja hopeaa esittelee Jaana Partasen ja Heikki Lamusuon suunnittelemia julkisia taideteoksia yli kahden vuosikymmenen ajalta. Näyttely on elämyksellinen kokonaisuus, jossa taideteoksia ja niiden valmistusprosessia esitellään mm. kuvien, mallipalojen, videoiden ja pienoismallien avulla. Taiteilija-arkkitehtipari on itse paikalla kertomassa näyttelystä ja julkisen taiteen prosessista.

Taide & Arkkitehtuuri -kävelykierros klo 14.00 vie osallistujat matkalle julkisen taiteen ja kaupunkiarkkitehtuurin maailmaan. Arkkitehti-taiteilijapari Partanen & Lamusuo kertoo julkisen taiteen syntyprosesseista, haasteista ja kommelluksista sekä tarinoi teosten historiallisista taustoista arkkitehtuuria unohtamatta. Ensiesittelyssä nyt myös Kuopion Tuomiokirkon teos Sinä olet ihme. Kierros on maksuton ja sille ilmoittaudutaan etukäteen ke 1.2. mennessä: hanna@palad.fi tai puh. 050 4362 355.

Lisäksi järjestämme tapahtuman etkot ja jatkot:
Skumppabrunssi klo 10.00
Snapsijatkot klo 18.00

Paikkoja molempiin tapahtumiin on rajoitetusti, joten varaa paikkasi heti! Ilmoittaudu viimeistään pe 27.1. hanna@palad.fi tai puh. 050 4362 355. Ilmoitathan brunssille ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisesta erikoisruokavaliosta.

Erikoistarjouksena perjantaina 3.2. Evoluutio- ja FinnArc-kirjan ostajalle kaupan päälle Palad-muistikirja. Kummankin kirjan hinta on 45€ (sis. alv 10 %).

Arkkitehtuurin ja muotoilun päiviä vietetään 1.–5. helmikuuta. Elämisen laatu -teema on innostanut alojen toimijoita ilmoittautumaan mukaan ohjelmaan useilla kymmenillä tapahtumilla ja näyttelyillä eri puolilla Suomea.

Helmikuussa 2022 sisäministeriö otti ensimmäisen kerran Aino ja Alvar Aallon ja suomalaisen arkkitehtuurin ja muotoilun liputuspäivän mukaan liputussuosituksiinsa. Akateemikko Alvar Aallon syntymäpäivään 3. helmikuuta osuva liputussuositus jatkuu vuonna 2023, ja tulevina vuosina päivä toivottavasti vakiinnutetaan kansalliseksi liputuspäiväksi.

× Sulje